Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Σελίδες τοποθεσίας


Παραμύθια στην αυλή του Μουσείου με τον Ταξιάρχη Μπεληγιάννη

​Το Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων «Φοίβος Ανωγειανάκης»-Κέντρο Εθνομουσικολογίας σε συνεργασία με το This is Athens - City Festival του Δήμου Αθηναίων διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά, τρία πρωινά αφήγησης για οικογένειες, στην αυλή του Μουσείου.

Τρεις παραμυθάδες παίρνουν ο ένας μετά τον άλλον τη σκυτάλη για τρία Σάββατα τον Μάιο και τον Ιούνιο, ξεδιπλώνοντας τα μάγια της αφήγησης, γιατί… ο λόγος των παραμυθιών έχει σίγουρα μαγεία, αλλά και ρυθμό και μουσικότητα! 

Το ταξίδι συνεχίζεται το Σάββατο 18 Μαΐου, στις 11.00  π.μ., στην αυλή του Μουσείου

Τη σκυτάλη παίρνει ο Ταξιάρχης Μπεληγιάννης ο οποίος θα αφηγηθεί ιστορίες από τα βάθη του χρόνου, από λαούς μακρινούς και άγνωστους, που ξυπνούν στη φαντασία εικόνες μαγικές, διασκεδαστικές, κάποιες φορές τρομακτικές, σίγουρα όμως καθηλωτικές!

Ο ζεστός και οικείος ήχος από το κανονάκι της Λήδας Ξυδιά μαζί με το τραγούδι της γίνονται συνοδοιπόροι με τη φωνή του αφηγητή σε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των λαϊκών παραμυθιών.

Σας προσκαλούμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι της κόκκινης κλωστής και να περπατήσουμε όλοι μαζί, στα βήματα των ηρώων.

​Είσοδος ελεύθερη -  «Απαραίτητη η κράτηση θέσης μέσω του site του This is Athens - City Festival: https://cityfestival.thisisathens.org/

Ημερομηνία:

18/05/2024 - 18/05/2024

Ώρα Έναρξης:

11.00

Τόπος:

  • Αθήνα, Αττικής

Αρμόδιες Υπηρεσίες ή Φορείς:

Θέμα:

Μουσεία, Μουσική, Νεώτερος Πολιτισμός, Πολιτισμός και δημιουργία

Ετικέτες:

Έτος:

2024