Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Σελίδες τοποθεσίας


Λέσχη ανάγνωσης στο ΑΜΘ

Το ΑΜΘ πιστό στην παράδοση ενός Μουσείου ανοιχτού στο κοινό και στις καινοτόμες δράσεις που αγκαλιάζουν όλο το φάσμα του αρχαίου και σύγχρονου πολιτισμού εγκαινιάζει έναν νέο θεσμό, τη ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ.

Η Λέσχη προγραμματίζει τις συναντήσεις της, την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα μεταξύ 18.00-20.00. Μια ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τον κόσμο του βιβλίου και τους συγγραφείς.

Τη δράση συντονίζει ο λογοτέχνης και υπάλληλος του τμήματος εκθέσεων, επικοινωνίας και εκπαίδευσης του μουσείου Κώστας Αρκουδέας.

Δηλώστε συμμετοχή στην 1η Λέσχη Ανάγνωσης Ελληνικού Μουσείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση karkoudeas@culture.gr, τηλ.: 2313310251.

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2020

Ένας από τους πλέον δημοφιλείς Έλληνες συγγραφείς, ο Ισίδωρος Ζουργός, έρχεται στη Λέσχη Ανάγνωσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

Το βιβλίο του «Σκηνές από τον βίο του Ματίας Αλμοσίνο» και οι διώξεις των Εβραίων της Θεσσαλονίκης είναι το θέμα που θα απασχολήσει τη Λέσχη Ανάγνωσης, που κατ' εξαίρεση θα πραγματοποιηθεί την τελευταία Πέμπτη του μήνα.

Τα μέλη της Λέσχης θα θέσουν ερωτήματα στον συγγραφέα και θα κάνουν μαζί του ένα λογοτεχνικό ταξίδι στο χώρο και τον χρόνο.​


Ημερομηνία:

27/02/2020 - 27/02/2020

Ώρα Έναρξης:

18:00

Τόπος:

  • Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκης

Αρμόδιες Υπηρεσίες ή Φορείς:

Ετικέτες:

Πληροφορίες για τον Πολίτη:

​ΗΜΕΡΟΜΗΝIA: 27 Φεβ 2020

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 18:00

ΧΩΡΟΣ: Αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων Γ'

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Έτος:

2020
 
Ημερολόγιο
Εκδηλώσεις