Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Σελίδες τοποθεσίας


"Τετάρτες στο Μουσείο - Αρχαιολογικές διαλέξεις": Διάλεξη του Γιώργου Τουφεξή με θέμα "Προϊστορικές έρευνες στην Ανατολική Θεσσαλική πεδιάδα κατά την τελευταία εικοσαετία"
Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Σύνδεσμο των Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, συνεχίζει τον κύκλο των επιστημονικών διαλέξεων, υπό τον γενικό τίτλο «Τετάρτες στο Μουσείο – Αρχαιολογικές Διαλέξεις».

Σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι η γνωριμία του κοινού της Θεσσαλονίκης με σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, νέες ανασκαφικές και διεπιστημονικές έρευνες και τα πορίσματά τους. 

Η προσεχής διάλεξη, με θέμα "Προϊστορικές έρευνες στην Ανατολική Θεσσαλική πεδιάδα κατά την τελευταία εικοσαετία", θα πραγματοποιηθεί από τον κ. Γιώργο Τουφεξή, Δρ. Αρχαιολόγο, Προϊστάμενο του Τμήματος Πρϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας, την Τετάρτη ​16 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19:00, στην αίθουσα Μ. Ανδρόνικος του ΑΜΘ.

Συνδιοργάνωση: Σύνδεσμος Φίλων ΑΜΘ – Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης​

Ημερομηνία:

16/01/2019 - 16/01/2019

Τόπος:

  • Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκης

Αρμόδιες Υπηρεσίες ή Φορείς:

Ηλεκτρονική Διεύθυνση:

Θέμα:

Αρχαιότητες, Πολιτισμός

Πληροφορίες για τον Πολίτη:

​Εκδήλωση: Διάλεξη του κ. Γιώργου Τουφεξή, Δρ. Αρχαιολόγου, Προϊστάμενου του Τμήματος Πρϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας​, με θέμα "Προϊστορικές έρευνες στην Ανατολική Θεσσαλική πεδιάδα κατά την τελευταία εικοσαετία"​.

Ημέρα: 16/01/2019

Ώρα: 19:00​

Χώρος: ΑΜΘ, Αίθουσα Μ. Ανδρόνικος

Είσοδος στο Μουσείο ελεύθερη για όσους παρακολουθήσουν τη διάλεξη.

Συνδιοργ​​άνωση: Σύνδεσμος Φίλων ΑΜΘ – Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης​

Έτος:

2019
 
Ημερολόγιο
Εκδηλώσεις