Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Σελίδες τοποθεσίας


Εγκαίνια περιοδικής έκθεσης με τίτλο: "Επτά ιστορίες κεραμικής από την Άρτα"
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της περιοδικής έκθεσης με τίτλο «Νεώτερη Κεραμεική από την Άρτα 16ος-20ος αιώνας», η οποία διοργανώθηκε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας σε συνεργασία με το Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής – Ίδρυμα οικ. Ψαρόπουλου στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Άρτας, τμήμα της έκθεσης αυτής πρόκειται να μεταφερθεί στην Αθήνα και να εκτεθεί στον δεύτερο (β’) όροφο του Παλαιού Πανεπιστημίου (Θόλου 5, Πλάκα) με τίτλο «Επτά ιστορίες κεραμικής από την Άρτα».

Η έκθεση αυτή αποτελεί σημαντική ευκαιρία για την ανάδειξη των αρχαιοτήτων και της ίδιας της πόλης της Άρτας και γίνεται στο πλαίσιο του 12ου Διεθνούς Συνεδρίου Μεσαιωνικής και Νεότερης Κεραμικής της Μεσογείου, που διοργανώνει το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, το Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμικής και τη Διεθνή Ένωση για τη Μελέτη της Μεσαιωνικής και Νεότερης Κεραμικής της Μεσογείου (Association Internationale pour l’ Étude des Céramiques Médiévales et Modernes en Méditerranée: AIECM3) στις 21-27 Οκτωβρίου 2018.​

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν ​την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018, ώρα 7:30 μ.μ. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου 2018. 


Ημερομηνία:

24/10/2018 - 17/12/2018

Ώρα Έναρξης:

19:30

Τόπος:

  • Αθήνα, Αττικής

Αρμόδιες Υπηρεσίες ή Φορείς:

Εμπλεκόμενες Υπηρεσίες ή Φορείς:

Σχετικά Αρχεία:

Θέμα:

Αρχαιότητες, Μουσεία

Πληροφορίες για τον Πολίτη:

​Διάρκεια έκθεσης: ​Από τις 24 Οκτωβρίου μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου 2018. ​

Έτος:

2018
 
Ημερολόγιο
Εκδηλώσεις