Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Σελίδες τοποθεσίας


Αυγουστιάτικη Πανσέληνος 2018 – Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείουσε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, σας προσκαλεί να απολαύσετε μιαμοναδική συναυλία  κάτω από το φως τηςΑυγουστιάτικης πανσελήνου, στον Κήπο του Μουσείου, την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018 στις 21:00,  με την Ιωάννα Φόρτη και το μουσικό σύνολο «VamosEnsemble».

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιοτης ετήσιας δράσης του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού «ΠανσέληνοςΑυγούστου» και του Ευρωπαϊκού έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018.

Οι Vamos Ensemble είναι ένασύνολο από δεκαοχτώ επαγγελµατίες και ερασιτέχνες µουσικούς, µε σύνθεσησυµφωνικής ορχήστρας. Με βάση το χωριό του Βάµου στα Χανιά, όπου ξεκίνησαν πρινπέντε χρόνια και µε καταγωγή από διαφορετικά µέρη, όχι µόνο της Ελλάδας αλλάκαι άλλων ευρωπαϊκών χωρών, παρουσιάζουν µουσικές του κόσµου µε εξαιρετικέςενορχηστρώσεις, δηµιουργώντας απροσδόκητες διασκευές αλλά και παντρέµατα απόµουσικές φαινοµενικά ασύνδετες. Έτσι το λυρικό τραγούδι συναντά το ρεµπέτικο,το ιρλανδέζικο φολκλόρ την παραδοσιακή ελληνική µουσική, ο Βαµβακάρης τουςRolling Stones, ο Kurt Weill τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Μίκη Θεοδωράκη, οBregovic τον Σαββόπουλο και η Κρήτη την Κορσική.

 Μαζί τους η Ιωάννα Φόρτη, µια ιδιαίτερη ερμηνεύτρια,µε ένα ασυνήθιστα ευρύ ρεπερτόριο (όπερα, οπερέτα, µπαρόκ, λόγια, έντεχνη καιλαϊκή ελληνική µουσική, µιούζικαλ και άλλα) και μια μοναδική ικανότητα να περνάµέσα από πάμπολλα µουσικά ιδιώµατα, θα παρουσιάσει τραγούδια από το προσωπικότης ρεπερτόριο πάντα µε τον χαρακτηριστικό ήχο των “Vamos Ensemble”.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ημερομηνία:

26/08/2018 - 26/08/2018

Ώρα Έναρξης:

21:00

Τόπος:

  • Ηράκλειο, Ηρακλείου

Αρμόδιες Υπηρεσίες ή Φορείς:

Θέμα:

Μουσική

Ετικέτες:

Πληροφορίες για τον Πολίτη:

Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου Ξανθουδίδου & Χατζιδάκη71202 Ηράκλειο, Κρήτη

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Έναρξη συναυλίας 21:00

Είσοδος ελεύθερη

Tηλ. επικοινωνίας: 2810279000

Email. amh@culture.gr

Εκδηλώσεις:

Έτος:

2018
 
Ημερολόγιο
Εκδηλώσεις