Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Σελίδες τοποθεσίας


Τετάρτες στο Μουσείο. Διάλεξη της Προϊσταμένης Εφορείας Αρχαιοτήτων Άννας-Βασιλικής Καραπαναγιώτου​ με θέμα: «Επανέκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Τεγέας. Από τον σχεδιασμό στην ευρωπαϊκή διάκριση»

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο των Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, συνεχίζει τον κύκλο των επιστημονικών διαλέξεων, υπό τον γενικό τίτλο «Τετάρτες στο Μουσείο – Αρχαιολογικές Διαλέξεις».  Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποσκοπεί στη γνωριμία του κοινού της Θεσσαλονίκης με σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, νέες ανασκαφικές και διεπιστημονικές έρευνες και τα πορίσματά τους. 

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Μαρτ​​ίου 2018 ​​διάλεξη της Άννας-Βασιλικής Καραπαναγιώτου, Προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας με θέμα: "Επανέκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Τεγέας. Από τον σχεδιασμό στην ευρωπαϊκή διάκριση".​

Συνδιοργάνωση: Σύνδεσμος Φίλων ΑΜΘ-Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Χώρος διεξαγωγής: Αίθουσα Μ. Ανδρόνικος​

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα έναρξης: 19:00​​


Ημερομηνία:

14/03/2018 - 14/03/2018

Ώρα Έναρξης:

19:00

Τόπος:

  • Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκης

Αρμόδιες Υπηρεσίες ή Φορείς:

Ηλεκτρονική Διεύθυνση:

Θέμα:

Πολιτισμός

Ετικέτες:

Πληροφορίες για τον Πολίτη:

​Τετάρτες στο Μουσείο.  Διάλεξη της Προϊσταμένης Εφορείας Αρχαιοτήτων Άννας-Βασιλικής Καραπαναγιώτου​  με θέμα: «Επανέκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Τεγέας. Από τον σχεδιασμό στην ευρωπαϊκή διάκριση»

Συνδιοργάνωση: Σύνδεσμος Φίλων ΑΜΘ-Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Ημέρα διεξαγωγής: Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Χώρος διεξαγωγής: Αίθουσα Μ. Ανδρόνικος​-Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα έναρξης: 19:00​​

Έτος:

2018
 
Ημερολόγιο
Εκδηλώσεις