Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Σελίδες τοποθεσίας


Ε. Νικολάου, Σ. Κραβαρίτου, Β. Αδρύμη, Φ. Ντάσιος, Β. Καραχρήστος, «Αρχαίες πόλεις Θεσσαλίας & περίοικων περιοχών», ΥΠΑΙΘΠΑ – ΑΙΘΣ, Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας, Λάρισα 2012
Με στόχο να πληροφορήσει αλλά και να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό γύρω από ζητήματα που αφορούν τη διάσωση και προβολή των αρχαιοτήτων της Θεσσαλίας, το επιστημονικό προσωπικό του Αρχαιολογικού Ινστιτούτου Θεσσαλικών Σπουδών προχώρησε στη συγγραφή συλλογικού τόμου με τίτλο «Αρχαίες πόλεις Θεσσαλίας & περίοικων περιοχών», που εκδόθηκε από την περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας.
Με τη μορφή ευσύνοπτου και επικαιροποιημένου οδηγού, επιχειρείται μια καταγραφή γνωστών αρχαίων πόλεων της αρχαίας Θεσσαλίας.
Το βιβλίο παρέχει με απλό τρόπο στο ευρύ κοινό, έγκυρη και επιστημονικά τεκμηριωμένη πληροφόρηση σχετικά με την ιστορία και τα μνημεία των αρχαίων θεσσαλικών πόλεων. Αποτελεί ουσιαστικά ένα «οδοιπορικό» μέσα από το οποίο ο αναγνώστης μπορεί να περιηγηθεί νοερά μέσα στο χρόνο και να γνωρίσει αλλά και να κατανοήσει, τον ιστορικό, αρχαιολογικό και μνημειακό πλούτο της περιοχής μας.

Ημερομηνία:

01/01/2012 -

Τόπος:

  • Λάρισα, Λαρίσης

Αρμόδιες Υπηρεσίες ή Φορείς:

Ετικέτες:

Έτος:

2012
 
Ημερολόγιο
Εκδηλώσεις