Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Σελίδες τοποθεσίας


 • Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Νόμου για την Ενιαία Τιμή Βιβλίου
  Δημοσιεύεται σήμερα, 4 Ιουνίου 2018, το Σχέδιο Νόμου σχετικά με την τροποποίηση του νόμου για την Ενιαία Τιμή Βιβλίου, το οποίο αποτελεί προϊόν συμφωνίας της ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμούς, στο πλαίσιο της τελικής Αξιολόγησης του Ελληνικού Προγράμματος. Στο πλαίσιο αυτό, οι διατάξεις του Σχεδίου Νόμου αναρτώνται με στόχο την έγκαιρη ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων. ​

  Δεν τίθενται σε διαβούλευση οι βασικές διατάξεις του νόμου, οι οποίες δεν είναι δυνατόν να αλλάξουν καθώς αποτελούν προϊόν συμφωνίας με τους θεσμούς, αλλά ζητήματα που αφορούν τις λεπτομέρειες και τον έλεγχο εφαρμογής της τήρησης του νόμου (έλεγχος παραβάσεων, επιβολή ​προστίμων, κλπ.)

  Εξαιτίας του εξαιρετικά επείγοντος χαρακτήρα της ψήφισης του νόμου, η πλατφόρμα της διαβούλευσης θα μείνει ανοικτή στον διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για μία εβδομάδα. Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν τις απόψεις τους, μπορούν να υποβάλουν σχόλια.

  Τα κείμενα που τίθενται σε διαβούλευση είναι τα εξής:

  Τμήμα Ε΄ του Πολυνομοσχεδίου, Άρθρα 34-39 (μετά και από τις νομοτεχνικές βελτιώσεις)​​​
 • Παρακαλούμε για τα σχόλιά σας μόνο ως προς τα ακόλουθα κείμενα, που εμφανίζονται στη στήλη "Σχετικό υλικό" (δεξιά στήλη σελίδας)
  Συνολική κρίση σχολιαστών:
  0
Ημ. Καταχώρησης
4/6/2018 4:51:42 μμ
Έναρξη Διαβούλευσης
4/6/2018 12:00:00 πμ
Ανοικτή σε σχόλια έως
14/6/2018 12:00:00 πμ
​​​​
 
Ημερολόγιο